Accuracy 1st Scope Levels

Accuracy 1st Scope Level

De Accuracy 1st Scope Levels zijn nieuw in ons assortiment. Bij het schieten op lange afstanden is 1 van de 3 meest gemaakte fouten verkanting van de scope. Hierdoor zal de correctie die ingesteld wordt op de richtkijker niet naar 12 uur gaan, maar naar 11 of 1 uur. Dit zorgt voor een afwijking naar links of rechts.

 

Een Scope Level met een luchtbel reageert op temperatuursveranderingen en luchtdruk veranderingen. Ook zal een Level met een luchtbel pas gaan reageren bij een verkanting van 3 tot 5 graden.

De Accuracy 1st Scope Level werkt met een keramische bal en zal al bij een verkanting van 1 graad reageren.

 

Optioneel is er verlichting voor de Scope Level te verkrijgen. De verlichting heeft 3 standen. Hierbij is het ook in de schemering of nacht mogelijk de Scope Level af te lezen.

 

De Scope Levels zijn binnenkort verkrijgbaar in de maten 30 mm en 34 mm in de versie voor rechtshandige schutters. 

 

Accuracy 1st Scope Level met Scope Level Light
Accuracy 1st Scope Level met Scope Level Light
Accuracy 1st Scope Level
Accuracy 1st Scope Level    Bij het schieten op lange afstanden is 1 van de 3 meest gemaakte fouten verkanting van de scope. Hierdoor zal de correctie die ingesteld wordt op de richtkijker niet naar 12 uur gaan, maar naar 11 of ... (meer lezen)
vanaf € 104,95
Accuracy 1st Scope Level Light
Accuracy 1st Scope Level Light    Verlichting voor de Accuracy 1st Scope Level. De verlichting heeft 3 standen. Hierbij is het ook in de schemering of nacht mogelijk de Scope Level af te lezen.   De Scope Levels Light ... (meer lezen)
€ 39,95

Het effect van verkanting van een richtkijker is duidelijk uitgelegd en visueel gemaakt door LRSU.