Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (in Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@accuracytraining.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor producten die u via deze webwinkel koopt die speciaal op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@accuracytraining.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Trainingen, Workshops en Cursussen (hierna te noemen training(en))

Voor trainingen kan geen beroep gedaan worden op  de wet "koop op afstand". Het gaat hier om een dienst waarvan bij aankoop een datum is vastgesteld. 

Voor buitenlandse trainingen moeten wij in verband met reserveringen veel kosten maken. In geval u de training wenst te annuleren tot 90 dagen voor de datum van aanvang van de training, zal 100% van het cursusgeld van de training gerestitueerd worden. In geval van annulering tussen 90-60 dagen voor aanvang, zal 50% van het cursusgeld van de training  gerestitueerd worden. Bij annulering binnen 60 dagen voor aanvang van de training, zal er geen cursusgeld gerestitueerd worden.

Voor trainingen in Nederland kunt u annuleren tot 30 dagen voor de datum van aanvang van de training, er zal dan 100% van het cursusgeld van de training gerestitueerd worden. In geval van annulering tussen 30-21 dagen voor aanvang, zal 50% van het cursusgeld van de training  gerestitueerd worden. Bij annulering binnen 21 dagen voor aanvang van de training, zal er geen cursusgeld gerestitueerd worden.

Voor trainingen kan een minimum aantal deelnemers verplicht zijn om de training door te laten gaan. Dit zal worden aangegeven op de bestelpagina van de betreffende training. Indien er niet voldaan is aan het minimale aantal inschrijvingen, behouden wij ons het recht de training te annuleren. U krijgt hier over zo spoedig mogelijk bericht. We zullen proberen de training in overleg met u te verplaatsen naar een andere datum. Indien u hier geen gebruik van wenst te maken zullen wij het volledige cursusgeld aan u restitueren.